gelukkige mensen

Over Skillennial

Life skills voor millennials om bewuster, gerichter en plezieriger te leven

gelukkige vrouw blij

"Start with why" - Simon Sinek

Skillennial ziet waar de kracht van millennials ligt en hoe we deze kunnen benutten in ons aller voordeel in een globaliserende wereld die in rap tempo verandert en daarmee uitdagingen biedt. 

Voor en door millennials en generatie Z bieden we effectieve, behapbare en praktische handvatten om jezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen, gedrag en communicatie van anderen te (h)erkennen en om te gaan met de ontelbare prikkels waar we dagelijks door omringd worden. Voor een  succesvol gelukkig leven!

Het is een skillset die volgens de oprichter van Skillennial, Charlotte Strijd, beschikbaar zou moeten zijn voor iedereen die zijn of haar leven zo plezierig mogelijk en naar vol potentieel wil leven. Niet door te kijken naar wat ons verschillend maakt, wel door samen te kijken wat ons verbindt en hoe we elkaar kunnen versterken.

skillennial

Wat doen we?

Skillennial biedt een cursus over zelfkennis en social skills online aan op een toegankelijke manier, zowel qua lesmateriaal als prijs. Het zijn essentiële life skills waar we van vinden dat we ze op school hadden moeten leren. 

We richten ons op millennials. Deze generaties van de toekomst durven groot te dromen en kennen groot potentieel. Het is dan ook jammer dat er vooral over en tegen hen wordt gesproken over hoe het zou moeten privé en professioneel. Mede hierdoor ontstaan regelmatig uitdagingen of  issues voor deze generaties.

Charlotte pitcht 

bij Dragon's Den

"Outside your comfort zone is where the magic happens." 
Misschien is dat waarom de oprichter van Skillennial zo van uitdagingen houdt. Toen geld nodig was voor de productie van grotere aantallen van haar uitvinding tegen rugpijn bij lange chefs, stapte ze haar comfort zone uit en pitchte ze de tool op TV voor 5 bekende ondernemers. 

Blijf jezelf ontwikkelen

eq

Online cursus

zelfkennis & sociale skills

Ken én upgrade jouw communicatie & emotionele intelligentie met bewezen methodes.

communicatie

Wat is jouw stijl in gedrag en communicatie?

 Ken die van jezelf, herken die van anderen en upgrade social skills met de DISC-methode.

EQ

Wat is jouw emotionele intelligentie?

IQ kent iedereen. Maar wat is jouw EQ? Minstens zo belangrijk én te ontwikkelen!